Tietosuojamenettely

Sinun tietojesi suojelu on hyvin tärkeää  Legg Mason Investments (Ireland) Limited -yhtiölle. Otamme turvallisuuden henkilötietojesi suojelun hyvin vakavasti. Koska annat meille tietoja tai koska saamme tämän sivuston kautta henkilötietoja, meillä on käytössä toimenpidesarja tietojen käyttämiseksi. Tämä menettelytapa selittää, mitä henkilötietoja me voimme kerätä, mitä voit antaa meille ja miten me käytämme ja suojaamme niitä.

Henkilötietojesi rekisterinpitäjä on Legg Mason Investments (Ireland) Limited, 6th Floor, Building Three, Number One Ballsbridge, 126 Pembroke Road, Ballsbridge, Dublin 4, D04 EP27, Ireland.

Kerätyt tiedot

Yleistä

Voimme kerätä ja käsitellä seuraavia henkilötietoja:

  • Meille sivuston kautta antamasi tiedot (tämä voi käsittää tietoja, jotka on kerätty lähettämällä lomakkeita, tilattaessa sähköpostipäivityksiä, pyydettäessä palveluita tai lähetettäessä postia tai pyydettäessä tukea mahdolliseen ongelmaan, joka on havaittu käytettäessä sivustoa).
  • Sallitut käyttäjätunnukset ja salasanat mentäessä sivuston ei-julkiselle osalle.
  • Jos olet sivustomme rekisteröity käyttäjä, jolla on verkossa pääsy-yhteys omalle tilillesi tai muihin palveluihin tämän sivuston kautta, keräämme kaikki verkkosession yhteydessä pyytämääsi palveluun lähettämäsi tiedot, kuten meiltä välillämme olevaan palveluun perustuvan tapahtumaan pyytäminen.
  • Tiedot sivustollamme käymisestä, mukaan lukien niihin kuitenkaan rajoittumatta liikennetiedot, paikkatiedot, verkkolokit ja muut yhteystiedot sekä sivut ja resurssit, joita käytät.
  • Meille lähettämäsi tiedot tai kolmansilta tahoilta saamamme tiedot (tähän voivat kuulua jakelukumppanit, tapahtumien sponsorit, sijoittajatietokannat, henkilökohtaiset tapaamiset ja vastaavat), henkilötiedot, kuten nimi, työyhteystiedot (osoite, työ/matkapuhelin, sähköposti), titteli ja muita satunnaisia työhön/tehtävään liittyviä tietoja.

IP-osoite

Voimme kerätä tietoja tietokoneestasi (mukaan lukien IP-osoite, käyttöjärjestelmä ja selaimen tyyppi) järjestelmän hallintaa varten. Kyseessä on tilastollinen analyysi kävijöiden selaustoiminnasta ja käyttötavoista, eikä siinä tunnisteta yksilöä.

Evästeet

Sivustomme käyttää lukuisia tekniikoita, mukaan lukien joitain kolmansien tahojen tekniikkaa, kuten Facebookin toimintoja, (mukaan lukien niihin rajoittumatta evästeet, web bugit ja muut tallennuskeinot) keräämään, tallentamaan, mittaamaan ja yhdistämään tietoja käytöstä ja selaustavoista. Nämä tekniikat auttavat meitä analysoimaan ja räätälöimään sivustoamme ja ymmärtämään paremmin, miten sitä käytetään. Web bug on objekti, joka  on liitetty verkkosivulle tai sähköpostiin, se on yleensä käyttäjän näkymättömissä, mutta sen avulla voi tarkistaa, että käyttäjä on katsonut verkkosivua tai sähköpostia. Jos kaipaat evästeistämme, katso evästemenettelyämme.

Tietojen säilyttäminen ja siirtäminen

Sinusta keräämämme tiedot voidaan siirtää ja säilyttää Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolella.   Tietoja voivat käsitellä meidän tai jonkin konserniin kuuluvan yhtiön  tai jonkun meidän (tai konsernimme yhtiön) tavarantoimittajamme puolesta henkilöt, jotka toimivat ETA-alueen ulkopuolelle. Näissä Euroopan unionin ulkopuolisissa maissa ei ehkä ole samanlaista tai vastaavaa tietosuojalainsäädäntöä kuin Euroopan unionin alueella.  Jos siirto tapahtuu, varmistamme, että henkilötietojen käsittely vastaa voimassa olevaa tietosuojalakia. Jos kaipaat lisätietoja, ota meihin yhteyttä käyttämällä osaa Yhteystiedot ja rekisteröidyn henkilön oikeuksien pyytäminen alla.  Ryhdymme kaikkiin kohtuullisiin toimiin varmistaaksemme, että henkilötietojasi käsitellään turvallisesti ja käytetään vain tämän tietosuojamenettelyn mukaan. Lähettäessäsi henkilötietojasi annat samalla suostumuksesi niiden siirtämiseen, tallentamiseen tai käyttöön.

Legg Mason Investments (Ireland) Limited säilyttää henkilötietojasi liikesuhteen ajan ja lain vaatimusten vuoksi, mukaan lukien niihin kuitenkaan rajoittumatta tietojen ja ja rekisterin säilytysvaatimukset.

Tietojen käyttö ja paljastaminen

Käytämme keräämiämme henkilötietoja seuraavalla tavalla:

  • Palvelemaan pyyntöäsi - se voi edellyttää myös sellaisten henkilötietojen käsittelyä, jotka on luotu liikesuhteessa Legg Mason Investments (Ireland) Limited -yhtiön kanssa.
  • Täyttämään välillämme olevaan sopimukseen perustuvia velvoitteitamme
  • Tarjoamaan käyttöösi sivustomme interaktiivisia toimintoja jos ja kun itse haluat
  • Ilmoittamaan tuotteisiin tai palveluihin tehdyistä muutoksista
  • Täyttämään voimassa olevan lainsäädännön ja/tai määräysten vaatimukset ja rekisterinpitovelvoitteet 
  • Varmistaaksemme, että sivustomme sisältö esitetään tehokkaimmalla tavalla sinun ja tietokoneesi kannalta.
  • Markkinointiin liittyviä tarkoituksia varten (kuten tapahtumien/tarjousten tiedot) ja asiakkaan hallinnassa oikeutetussa liiketoiminnan tarkoituksessa. 

Voimme paljastaa henkilötietosi:

  • Konsernimme yhtiöille
  • Jos fuusioidumme tai meidät ostetaan
  • Ulkopuolisille palveluntarjoajille
  • Sivustomme tai muiden välillämme voimassa olevien sopimusten käyttöehtojen täytäntöönpanoa varten
  • Suojellaksemme omia tai muiden oikeuksia tai jos meidän on täytettävä lain tai määräysten vaatimuksia. 

Emme välitä tämän sivuston kautta kerättyjä henkilötietoja ulkopuolisille markkinointiyhtiöille. 

Tietosuoja

Henkilötietojesi luottamuksellisuus, koskemattomuus ja turvallisuus ovat meille äärimmäisen tärkeitä.  Meillä on käytössä tarvittavat ja asianmukaiset hallinnolliset, tekniset ja prosessipohjaiset suojaustavat, mukaan lukien niihin kuitenkaan rajoittumatta alan huipputekniikat ja kerroksiin perustuvat turvakontrollit sekö liiketoiminnan jatkuvuuden ja onnettomuustapauksissa tapahtuvan tietojen palauttamisen suunnitelmat ja menettelytavat. Nämä suojaustavat on suunniteltu estämään tai lieventämään kyberturvallisuustapauksia, tällaisilla suunnitelmilla ja järjestelmillä ei ole erityisiä rajoituksia eikä mitään järjestelmää voi pitää erehtymättömänä.

Tietojen siirto Internetin kautta ei ole täysin turvallista.  Vaikka teemme parhaamme suojellaksemme henkilötietojasi, emme voi taata niiden turvallisuutta, kun ne lähetetään sivustollemme, ja lähettäminen tapahtuu sinun vastuullasi. Kun olemme saaneet tietosi, käytämme tiukkoja menettelytapoja ja turvatoimia estääksemme asiattoman pääsyn niihin.

Kolmannen osapuolen sivustot

Sivustomme voi sisältää linkkejä kolmannen osapuolen sivustoille ja toisin päin. Jos seuraat linkkiä kolmannen osapuolen sivustolle, huomaa, että eri sivustoille on erilaiset tietosuojamenettelynsä emmekä me ota niistä vastuuta.

Tarkista nämä menettelyt ennen henkilötietojen antamista näille sivustoille.

Tähän menettelyyn tehtävät muutokset

Kaikki tähän tietosuojamenettelyyn myöhemmin tehtävät muutokset julkistetaan tällä sivulla ja se, että jatkat käyttämistä, vastaa muuten hyväksymistä.

 

Yhteystiedot ja rekisteröidyn henkilön oikeuksien pyytäminen

Jos haluat käyttää jotain henkilötietoihisi liittyvää oikeutta mukaan lukien niihin kuitenkin rajoittumatta oikeus päästä niihin, korjata/täydentää niitä, poistaa ne, siirtää niitä rajoittaa niiden käyttöä tai kieltää niiden käyttö tässä kuvatulla tavalla, asiasta on ilmoitettava Legg Mason Investments (Ireland) Limited -yhtiölle sähköpostilla osoitteeseen privacy@leggmason.com tai kirjeellä tällä sivustolla annettuun osoitteeseen.  Voit esittää myös valituksen toimivaltaiselle tietosuojaviranomaiselle paikassa, jossa: asut, työskentelet tai missä rikkomus on tapahtunut. Tämän politiikan päivämääränä johtava tietosuojavalvontaviranomainen on Irlannin tietosuojakomissio.

Huomaa, että jos soitat Legg Mason Investments (Ireland) Limited -yhtiölle, puheluja voidaan seurata tai tallentaa palveluittemme ylläpitämiseksi tai parantamiseksi.

Maaliskuu 2019